Aktuális

BEIRATKOZÁS 2019

 

Kedves Érdeklődők

A 2019/20 idény 2019 szeptember 2-án, hétfőn kezdődik - amenyniben az uszoda karbantartási munkáival az előzetes tervek szerint végeznek.

A kezdő csoportokba Szép Edina, Nagy Balázs és Molnár Ferenc (Lisztes) várja a gyerekeket. Ezek a csoportok szeptember 16-án kedzenek, vagyis fél hónappal kezdünk. (kivétel lehet a korábban már működő csoport, ahol az induló létszám már hamarabb összeáll)

A jelentkezések és beiratkozáas augusztus 26-án (hétfő) indul, minden hétköznap 14 - 18 órák között a Hullám 91 egyesületi irodájánál - az uszoda előcxsarnokában.

A kondícionáló csoportok már az első, de legkésőbb a második szeptemberi héten kezdik az edzéseket Vígh Márta vezetésével. A verrseny előkészítő csoportok - Szép Edinával - hasonló beosztás szerint fognak kezdeni. 

A versenyzői csoportok az első héten kezdik az edzéseket. A konkrét részleteket minden csoport a saját edzőjétől kapja mag. (Tóth Gabriella és Sárdi Ákos)

A tanfolyami, az előkészítő, a kondícionáló, vaalmint a versenyző csoportok edzés- és időbeosztása megegyezik a korábbi évi beosztással.

 

A beiratkozás és díjfizetés az első két szeptemberi hetet követően Borbás Cecília iroda vezető kolléganőnknél tehető meg.

                                                                             
Add a comment

 

 

Add a comment

Úszótanfolyamok - JELENTKEZÉS 2018 - 2019 szezon

Minden érdeklődőt várunk hétfőtől péntekig 14 - 19 óra között a Csitáry Uszoda előcsarnokában - egyesületünk irodájában. (Főbejárattól - BALRA)

(A pontos idő és csoport beosztásokat a jelentkezéskor egyeztetjük a résztvevőkkel. A versenyző / előkészítő / hobbi csoportok résztvevőit kérem, hogy az edzőkkel előzetesen egyeztesenek az időbeosztásról.)

Add a comment

Add a comment

 

Tanfolyamainkra várjuk a 4 éves és annál idősebb gyerekek jelentkezését. Minden hagyományos (10-15 fő) csoportunk esetében differenciált formában, csoportbon

tásban végezzük az oktatást - amennyiben ez szükséges. Ennek megfelelően ezeknél a csoportoknál két kollégánk dolgozik egyszerre.

A kiscsoportos (max 3 fős, "VIP" csoportok) esetében törekszünk a közel azonos tudásszintű gyerekekkel kialakított csoportok létrehozására, itt egy oktatónk dolgozik egyidejűleg a gyerekekkel.

Szándékaink szerint a "VIP" csoportok órái (45 perc) hétfőtől csütörtökig 16.00, és 18.15 órakor kezdődnek. nagyobb igény esetén további időpontokat is felszabadítunk erre a célra. Ezeket a tanfolyamokat hetente két órában tartjuk. (Szép Edina / Nagy Balázs) 

A hagyományos (10-15 fő) csoportokat a heti két órás tanfolyamokban hétfő-szerda (Nagy Balázs+Damsits Krisztián), valamint kedd-csütörtök (Szép Edina+Dévayné Anikó) napokon 16.45 / 17.30 órai kezdésekkel, szombaton 8.15 / 9.00 órai kezdésekkel indítjuk.

A heti egy órás foglalkozásokat pénteken 16.45-kor (Nagy Balázs+Damsits Krisztián), szombaton 7.30 / 8.15 és 9.00 kezdéssel indítjuk (Nagy Balázs). Ezeket az órákat - az igények szerint - kiscsoportos ("VIP"), vagy hagyományos csoport beosztásokkal tartjuk.

Minden esetben, ha a létszámok szabta lehetőség azt megengedi, indítunk VIP és normál csoportot is - azonos időpontban, természetesen több oktató bevonásával.

Tanfolyami díjaink:

- heti két órás, hagyományos csoportokban: 8.500,- forint / fő / hónap

- heti egy órás, hagyományos csoportokban: 5.000,- forint / fő / hónap

- heti két órás, "VIP" csoportban: 17.000,- forint / fő / hónap

- heti egy órás, "VIP" csoportokban: 8.500,- forint / fő / hónap

Jelentkezés, beiratkozás és díjfizetés: hétköznap 14.30 - 19.00 között, a Hullám 91 irodájában, Vonnákné Mészáros Juditnál lehetséges. Telefon:+3630 324 35 00

   

 

Add a comment

Jelenleg

Oldalainkat 33 vendég és 0 tag böngészi

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline