Aktuális

BEIRATKOZÁS 2019

 

Kedves Érdeklődők

A 2019/20 idény 2019 szeptember 2-án, hétfőn kezdődik - amenyniben az uszoda karbantartási munkáival az előzetes tervek szerint végeznek.

A kezdő csoportokba Szép Edina, Nagy Balázs és Molnár Ferenc (Lisztes) várja a gyerekeket. Ezek a csoportok szeptember 16-án kedzenek, vagyis fél hónappal kezdünk. (kivétel lehet a korábban már működő csoport, ahol az induló létszám már hamarabb összeáll)

A jelentkezések és beiratkozáas augusztus 26-án (hétfő) indul, minden hétköznap 14 - 18 órák között a Hullám 91 egyesületi irodájánál - az uszoda előcxsarnokában.

A kondícionáló csoportok már az első, de legkésőbb a második szeptemberi héten kezdik az edzéseket Vígh Márta vezetésével. A verrseny előkészítő csoportok - Szép Edinával - hasonló beosztás szerint fognak kezdeni. 

A versenyzői csoportok az első héten kezdik az edzéseket. A konkrét részleteket minden csoport a saját edzőjétől kapja mag. (Tóth Gabriella és Sárdi Ákos)

A tanfolyami, az előkészítő, a kondícionáló, vaalmint a versenyző csoportok edzés- és időbeosztása megegyezik a korábbi évi beosztással.

 

A beiratkozás és díjfizetés az első két szeptemberi hetet követően Borbás Cecília iroda vezető kolléganőnknél tehető meg.

                                                                             

Jelenleg

Oldalainkat 358 vendég és 0 tag böngészi

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline