Egyesületünk

Tisztelettel üdvözlöm a Hullám 91 Úszó és Vízilabda Egyesület honlapján!

 

 

Egyesületünk az alapítás éve - 1991 óta -  folyamatosan működik.

 

Elsősorban úszás sportágban tevékenykedünk, de az idők folyamán a vízilabda és a triatlon sportágak is az egyesület profiljába tartoztak.

Klubunkban az óvodás korú gyerekek úszásoktatásától kezdve, a korosztályos verenyzőképzésen és a kondícionáló (hobbi) úszáson át, egészen a nemzetközi élmezőnyben (Olimpia) úszó versenyzőkkel dolgozunk.

 

A legkisebbekkel heti egy - két alkalommal, az előkészítő csoportokban úszókkal heti kettő - három, kisversenyzőkkel hetente három - öt edzésen dolgozunk. A kondícionáló úszásra járók hetente kettő, esetleg három alkalommal, a korosztályos és felnőtt versenyzők pedig hetente öt-  tizenegy edzésen készülnek. Ha ezt a sort még kiegészítjük a nálunk szintén megtalálható felnőtt oktatással (kiscsoportos és egyéni képzések), akkor válik teljessé a kép.

 

Fentiek alapján nyugodtan állíthatjuk, hogy kivétel nélkül mindenki megtalálja nálunk az igényeinek leginkább megfelelő képzési formát.

 

Az év nagyobbik részében (szorgalmi időszak) zajló programokon kívül, a nyári iskolaszünet ideje alatt, napközis táborokat szervezünk. Ezekben speciálisan az óvodás korosztály számára összeállított programokkal várjuk a legkisebbeket, de emellett a kamaszoknak szóló sporttábort is hasonló sikerességgel szervezzük immár több, mint huszonöt éve.

 

 

Őszintén bízom abban, hogy személyesen is üdvözölhetjük egymást a székesfehérvári Csitáry G. Emil Uszodában!

 

  

Sárdi Ákos - elnök / vezető edző 

Jelenleg

Oldalainkat 138 vendég és 0 tag böngészi

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.