Barion Pixel

Egyesületünkben folyó programokra havi rendszerességgel számítunk fel részvételi díjakat. Ezek a következők (2021, szeptemberi állapot):

  1. Oktatási díjak: 9.700,- / hó / fő – heti két alkalmas programban, és 6.200,- / hó / fő – heti egy alkalmas programban
  2. Kondícionáló (hobbi) csoportok: 9.700,- / hó / fő – függetlenül attól, hogy heti 3, vagy 2 alkalamas program
  3. Előkészítő csoportok: 9.700,- / hó / fő – a heti foglalkozás számától függetlenül
  4. Versenyzői díjak: 12.200,- / hó / fő (minden olyan sportoló esetében, akinek a MÚSZ regisztrációja és a versenyengedély kiadása megtörtént) – a díj mértéke független a heti edzésszámtól.

A havi részvételi díjak befizetésének határideje a tárgyhó 10. napja. Ennek elmulasztása a programból való kizárást vonhatja maga után.

Regisztrált sportolók számára igényelhető Sportolói bérlet, amely adott hónapban korlátlan belépésszámot biztosít az uszodába, anélkül, hogy esetenként a pénztárban kellene érvénysíten azti, illetve szekrényt igényelni vele. Ennek ára: 5.100,- hó / fő. Ez a bérlet névre szól, az átruházása tilos!

A Sportoló bérlet igénylésének és (előre) fizetésének a határideje: a tárgyhót megelőző hónap utolsó hét szerdai napja. Ennek elmulasztása esetén bérletet biztosítani nem tudunk.

 

Minden itt szereplő díj befizetésére lehetőség van online rendszerben (“Itt fizetek” menüpont) bankkártyás fizetéssel (Barion rendszer), vagy banki utalással, és készpénzben  – az egyesületi irodában.

bool(false)