napközis tábor 2020

2020.05,17., vasárnap | Aktuális, Nyári táborok

Kedves Szülők és érdeklődők

 

Örömmel üdvözlöm ezen a honlapon – a Hullám 91 Napközis tábor információs felületén!

A jelenlegi, korlátozásokkal terhelt lehetőségek között, a korábban megszokott naközis táborainkat kissé módosított tartalommal indítjuk el – június 15, hétfői nappal, egészen augusztus közepéig – összesen 9 héten át.

A már jól bevált és népszerű, csak óvodásoknak szervezett napközit még nem tudjuk indítani, de bízunk abban, hogy az uszodai lehetőségek teljessé válása után – még a nyáron! –  ezt a programoz is fel tudjuk kínálni. Ezügyben folyamatos tájékozódást javaslok Önöknek.

Alkalmazkodva a külső körülményekhez, jelenleg a 7 – 14 éves korosztály számára kínálunk lehetőséget – napközis (reggel 8-tól délután 4-ig) programokkal. A korlátozott uszoda és strand lehetőségek miatt sokkal több olyan program szerepel a napköziben, amely függetleníti a csapatunkat az uszodától – ellenben rengeteg olyan lehetőséget kínál, ami a gyerekek idejének tartalmas és hasznos – és nem utolsó sorban biztonságos eltöltésére ad alklamat.

Amíg a fedett uszoda zárva tart, és a strandon sem lesz lehetőség a megszokott formában dolgozni, addíg hetente egy, legfeljebb 28 fős csoport számára tudunk programot adni. A legkevesebb létszám amellyel már indul a turnus: 10 fő. (Ezek a létszámok egy most még nem ismert, esetleges korlátozó szabályozás hatására még változhatnak)

A napközi egy központi bázissal rendelkezik, ahol rossz idő esetén a zárt téri programok lebonyolíthatók. A reggeli gyülekezés a Csitáry Uszoda parkolójában, illetve az aulában lesz.

Napi két étkezést fogunk biztosítani – tízórai és ebéd formájában. Az ebédeltetés változó helyszíneken zajlik majd – alkalmazkodva az aktuális programok helyszínéhez. Székesfehérvár – Veszprém – Velence – Balaton helyszínekkel számolunk, ahol minden esetben a meleg étkezés adott lesz.

A változó helyszínekre történő mozgást / utazást az egyesület saját buszával (33 fős) oldjuk meg – amely természetesen minden szempontból megfelel a hatályos és biztonságos elvárásoknak / szabályoknak.

Szeretnénk segíteni és meggyorsítani a jelentkezés és helyfoglalás folyamatát! 

Két lehetőséget tudunk biztosítani a jelentkezésre

1. ON-LINE regisztráció / jelentkezés – a lejebb található elérésekkel

2. Személyes regisztráció / jelentkezés – a Csitáry Uszoda előcsarnokában, a bejárattól balra. Minden hétköznap 15 – 19 óra között

FONTOS! a regisztráció önmagában nem jelenti a garantált részvételt. Azt csak a részvételi díj előzetes befizetése / banki átutalása biztosítja.

A napközis táborban csak azok a gyerekek vehetnek részt, akik a tábor nyitó napján (hétfőn) rendelkeznek maradéktalan, betegség menetes egészségi állapotukról kiállított szülői nyilatkozattal.

 

 

Változó beosztásokkal, de a teljes nyár folyamán a következő kollégáim fognak a gyerekekkel dolgozni:

(Az itt nem szereplő információkat Tőlük kaphatják meg)

 Vígh MártaSzép EdinaNagy BalázsMolnár FerencBorbás Cecília
 +3620 346 43 08 +3620 230 35 11 +3620 965 61 60 +3620 468 95 36 +3630 827 90 13

A tábor progmajai:

– szabadtéri és tornatemi játékok

– strandolás (Velence / Agárd / Balaton)

– kirándulás (Gaja-vólgy)

– sárkányhajózás (Velencei tó)

– állatkert látogatás (Veszprém)

(Amenyniben a fehérvári strand és uszoda lehetővé teszi, akkor a korábbi években megszokott úszás és búvárkodás is a programba kerül)

A tábor részvételi díja: 25.000,- Ft / hét / fő

Tavalyi táborainkról a következő linkekken találhatók fényképek:

Sorozat_1

Sorozat_2

Sorozat_3

 

 

bool(false)