Barion Pixel

Befizetések – Itt fizetek

Tisztelt Befizetők, Szülők

 

2023 januártól egyesületünk rendkívül jelentős többlet költségekkel kénytelen gazdálkodni. Ezek elsősorban a kötelezően emelésre kerülő minimálbérek és a létesítmény használatból eredő emelkedő bérleti díjakból tevődnek össze.

Az eddigi állandó támogatóink kizárólag a Szülők, akik eddig is maradéktalanul segítettek minket ahhoz, hogy a folyamatosan nehezülő feltételek között is megtartsuk működőképességünket – ezen a helyen is köszönetet mondok Nekik!

Mivel más lehetőségünk a támogatói kör bővítésére nincs, ezért kényszerülünk ismét a Szülők felé fordulni!

Januártól a részvételi díjakban egységes, de eltérő arányú díjemelést kellett végeznünk – ezek már láthatók az alábbi listákban. Az Üzemelető tájékoztatása alapján sajnos még várható egy belépő díj (sportolói bérlet) emelés is – de reméljük, hogy ezt minél később fogja bevezetni!…

Tisztelettel kérem a szülőket, hogy ezeket az emelt díjakat a korábbiakhoz hasonló áldozatkészséggel fogadják – a magunk részéről mindent megteszünk a megszokott szintű és mennyiségű programok folytatása érdekében.

 

Az alábbi listában található elemek részletes szolgáltatás tartalma honlapunkon a Tevékenységeink menüben találhatók. (az egyesület irodájában történő készpénzes befizetés esetén 100,- / 300,- forint kedvezményt tudunk biztosítani)

Nevezési díjak fizetése során kérem, hogy a megfelelő értékű elemekből a valós nevezési számoknak megfelelő mennyiséget tegyél a Kosaradba. Amennyiben nevezési díjat magánszemélyként fizeted, kérlek, hogy a „Megjegyzés” rovatban tüntesd fel a versenyző nevét és klubját is. Egyesületek és gazdálkodó szervezetek számára az adószám feltüntetése KÖTELEZŐ.

Az adószám megadása kötelező magyar adóalanyok esetében, (kivéve a természetes személyeket!) ezért amennyiben rendelkezik adószámmal, azt kötelező megadni a számlázási adatoknál.

Számlázási adatok

Magyarország

További információk

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Részösszeg Ft
Összeg Ft
  • Fizetés közvetlenül az Egyesület bankszámlájára.
    Tagdíjak, havi díjak és belépők vásárlásakor az utalás „Megjegyzés” rovatába kérjük feltüntetni a sportoló / gyermek nevét és edzőjét, valamint a kérdéses hónapot.
    Nevezési díjak fizetésekor a „Megjegyzésben” a „Nevezési díj / nevező egyesület / Verseny neve”
    Termék vásárlásakor ezen a helyen a termék neve szerepeljen

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

1–9 termék, összesen 15 db

bool(false)