Barion Pixel

 

Kedves Érdeklődők

Örömmel értesültünk arról, hogy a nemrég átadott Várpalotai Tanuszoda folyamatos működéssel fogadja az úszni vágyókat.

Egyesületünk ezen a helyszínen is megkezdi az alapfokú úszásoktatást, valamint a haladók számára is biztosítunk rendszeres fogallkozásokat – akár kondícionáló jellegű edzések keretein belül is, amely a kötelező testnevelés órák igazolására is alkalmas lehet.

Jelenleg a hét négy napján várjuk a gyerekeket és fiatalokat, 2023 januárral induló kurzusokon. Az uszoda működési rendjéből adódóan az itteni programok kissé más módon folynak majd, mint azt már Székesfehérváron három évtizede megszokhatták a résztvevők.

Jelentkezni és regisztrálni EZEN AZ ÚRLAPON lehetséges, ahol a legszükségesebb adatokat kérjük a jelentkezőktől – az adatkezelési szabályok messzemenő szem előtt tartásával. Az úrlap kitöltése és elküldése után egy automatikus megerősítő üzenetet kap minden beküldő, amely visszaigazolásként szolgálhat szükség esetén. Amennyiben nem érkezne meg a visszaigazolás, akkor lehetséges, hogy rossz email címet adott meg, vagy esetleg valamilyen rendszerhiba is eredményezhet ilyent. 

FONTOS! a regisztrációt követően, a tényleges kurzus indulása előtt egységes tájékoztató emailt küldünk az érintettek számára, amiben részletesen szerepelnek majd az uszodai munkával kapcsolatos tudnivalók.

A legfontosabb különbség a gyerekek és szülők együttes uszoda látogatási lehetőségeiben van – szülők csak az öltözőbe kísérhetik a gyerekeket és ott segíthetnek nekik az átöltözésben. MIndezt az óra előtt és után 20 – 20 percben, öltöztető jegy vásárlásával együtt! Hasonlóan lényeges különbség az uszoda mellett és közvetlen közelében lehetséges ingyenes parkolási lehetőség.

A gyerekek belépő díjait tartalmazzák a havi díjak, amelyet egyesületünk felé kérünk befizetni. Ennek a legegyszerűbb módja a honlapunkon található on-line befizetési lehetőség, amely lényegében egy webshop rendszerben teszi lehetővé az esedékes díjak banki utalással, vagy kártyás online fizetéssel történő kiegyenlítését. (ITT FIZETEK) Készpénzes fizetésre csak korlátozottan van lehetőség – amit szükség esetén az oktató kollégák felé tudnak megtenni.

Miután a várpalotai programok eltérő feltételekekl zajlanak, mint a fehérváriak, ezért fokozott figyelmet szeretnénk kérni a szükséges tételek kiválasztásakor – bár igyekszünk a lehető legegyértelműbben feltüntetni azokat a webshopban.

A programok szakmai és praktikus részleteiről tájékozódhatnak a helyszínen lévő oktató – edző kollégáktól, de akár telefonon, vagy mailben is kereshetik őket a megadott, személyes kontaktjaikon keresztül. (EDZŐINK)

bool(false)