Barion Pixel

Kedves Érdeklődők

 

Versenysorozataink 2021 évi második forulóit zártkapus rendszerben kell bonyolítanunk – a versenyzőkön kívül csak az őket kísérő edzők léphetnek be az uszodába (2021 február 10-i állapot szerint). Amennyiben időközben a szigorító korlátozásokat enyhíti a Kormány, abban az esetben változás is lehetséges ebben a kérdésben.

A rosszabbik esetet alapul véve, a nevezések leadása és nevezési díjak befizetése mellett kérem az „Edzők” adatlapot is kitölteni.

Kérem, hogy az EDZŐK adatlapot minden nevező egyesület töltse ki – ennek hiányában az uszodába csak a versenyzők léphetnek be.

 

Az önként, vagy kényszerűen távolmaradó érdeklődők számára a teljes napi verseny programot élő online „adásban” (stream) tesszük elérhetővé a YouTube-on. (a műsor elérése innen lehetséges: ÉLŐ ADÁS)

Az előzetes információkkal szemben a BÜFÉ NEM fog üzemelni.

 

Azok számára, akiknek a délutáni program hosszúsága miatt szüksége lenne hivatalos igazolásra (kujárási tilalom…) erről a linkről tudják letölteni a formanyomtatványt: IGAZOLÁS. (a kitöltött Igazolásokat a verseny helyszínén hizelesítjük.

 

FIGYELEM!

Reggel 8 – 9 között bemelegítésre csak az 1 – 6 pályák használhatók, mivel a 7 és 8 pályán szakmai minimum vizsgáztatás lesz. Ezt követően viszont csak a 7 és 8 pályák állnak majd rendelkezésre a bemelegítéshez.

 

A nevezési módosítások és lemondások miatt kérem, hogy a rajtlistákat a verseny előtt is nézzék át! (A listákon szerpelnek frissítési dátumok – azokat is érdemes figyelemmel kísérni)

 

 

8.11/2 – 2021.03.13, 9.00 óra

 

12+/2 – 2021.03.13, 14.00 óra

 

 

bool(false)