Barion Pixel

Kedves érdeklődők

A 2020 november 28 és 29-re tervezett versenyeink az alábbi kiegészítésekkel kerülnek megrendezésre.

Zártkapus rendszer – a medence térbe csak versenyzők, edzők és a rendező, valamint az üzemeltető alkalmazottai léphetnek be.

A lelátón és a medencetérben kötelező a maszk és a megfelelő védőtávolság használata, megtartása.

A megszokott és hagyományos „állítás”, gyülekeztetés nem lesz, a versenyzők a korábban közzétett rajtlista alapján foglalják el a helyeket.

A külső medence felújítása miatt az sajnos nem használható. A versenyt az 1-6 pályákon rendezzük, míg a 7 és 8 pályák folyamatosan rendelkezésre állnak bemelegitésre és levezetésre.

A versenyen létszám korlátot kell alkalmazunk, ami legfeljebb 230 versenyző (és a hozzájuk tartozó edzői létszám) részvételét jelenti.

A nevezéseket csak attól a csapattól fogadjuk el, amelyik az online „Járvány helyzeti nyilatkozatot” a nevezések lezárásáig megteszi.

Nevezési díj fizetésre kizárólag online módon lesz lehetőség – akár banki utalás, akár kártyás fizetéses formában. Ezt a lehetőséget egyesületünk honlapján, az „Itt fizetek” menüben találják. Mindkét esetben a nevezések lezárása után közzétett nevezési számok alapján nyílik mód a pontos összeg meghatározására. Egyesületek a nevezési díj fizetése során az adószámukat is kötelesek megadni. Magánszemélyek esetében erre nincs szükség.

A rajthoz állás feltétele, hogy a verseny kezdetéig a befizetés megtörténik, és erről írásos igazolást tudjon bemutatni a nevező. (utalási megbízás másolata / kártyás fizetés visszaigazolás másolata…)

Az uszodába történő belépés során testhőmérséklet mérést végzünk (érintés mentes – homlok hőmérés). A csapatokkal egy fő edző belépése lehetséges. Nagyobb létszámú csapatok esetében minden 5 fő versenyző mellé 1 fő edző belépése engedélyezett.

 

A vasárnapi versenyen az 1500 és 800 méteres versenyszámokat pályánként két versenyzővel rendezzük. Egészen pontosan a férfi 1500 métert egy, a női 800 métert két futamban fogjuk rendezni úgy, hogy a női első futam versenyzői egyedül, a második és harmadik futam úszói pályánkét ketten egymás mellet úsznak. természetesen minden úszónak külön mért elektronikus ideje lesz!

 

  • Járvány helyzeti nyilatkozat 8.11 / 12+
  • Járvány helyzeti nyilatkozat ellenőrzés 8.11 / 12+

 

 

bool(false)