Barion Pixel

Kedves Érdeklődők

 

Versenysorozataink 2021 évi első forulóit zártkapus rendszerben kell bonyolítanunk – a versenyzőkön kívül csak az őket kísérő edzők léphetnek be az uszodába (2021 január 2-i állapot szerint). Amennyiben időközben a szigorító korlátozásokat enyhíti a Kormány, abban az esetben változás is lehetséges ebben a kérdésben.

A rosszabbik esetet alapul véve, a nevezések leadása és nevezési díjak befizetése mellett kérem az „Edzők” adatlapot is kitölteni.

 

Az önként, vagy kényszerűen távolmaradó érdeklődők számára a teljes napi verseny programot élő online „adásban” (stream) tesszük elérhetővé a YouTube-on. (a műsor elérése innen lehetséges: ÉLŐ ADÁS)

A versenyek idején a BÜFÉ üzemelni fog – hideg és meleg ételekkel / italokkal. A kiszolgálásra azonban csak az uszoda előtt (utcára) kaptunk engedélyt.

 

Azok számára, akiknek a délutáni program hosszűsága miatt szüksége lenne hivatalos igazolásra (kujárási tilalom…) erről a linkről tudják letölteni a formanyomtatványt: IGAZOLÁS. (a kitöltött Igazolásokat a verseny helyszínén hizelesítjük.

8.11/1 – 2021.01.23, 9.00 óra

 

12+/1 – 2021.01.23, 14.00 óra

 

 

bool(false)