Barion Pixel

8.11 és 12+ versenyek – második fordulók

Székesfehérvár, 2018. április 21 és 22

 

Tisztelt Egyesületek és Szülők

Három dologra szeretném felhívni a hétvégi versenyekkel kapcsolatban a figyelmet.

1. Szombaton igen jelentős érdeklődést látunk, több, mint 600 versenyzőt neveztek a versenyre. Kérek minden klubot és a gyerekeket egyénileg szállító szülőt, hogy legyenek tekintettel a korábbiakban már ismertetett körülményre – miszerint a létesítmény befogadó képessége korlátozott. Ezért a józan belátáson alapuló önmérsékletet kérem a résztvevőktől. Nem lesz módunk 350-nél több kísérő fogadására – a pénztár nem fog kiadni több belépő szalagot. Ennek a problémának ne az legyen a megoldása, hogy hajnalban szeretne mindenki bejutni. Inkább úgy enyhítsük a várható nehézségeket, hogy ésszerű keretek közé szorítjuk a kísérő létszámot – megítélésem szerint 2, 3 gyerekkel 1 felnőtt az optimális. Kérem, hogy tartsuk be ezt az arányt – és kerüljük el a kellemetlen helyzeteket.

2. Várhatóan kellemes tavaszi, kora nyári időre számíthatunk. Lehetséges, hogy a csarnokban a kellemesnél melegebb lesz. A lelátó mögötti ajtókat kérem szigorúan csukva tartani! Ellenkező esetben mindazok akik ennek a kérésnek nem tesznek eleget, a verseny helyszínét kénytelenek lesznek elhagyni.

3. A korábbiakkal ellentétben nem lesz sportszer árusítás a versenyek ideje alatt. Ezt az üzemeltető határozott tiltással kezeli – a földszinten lévő üzlet tulajdomosának / üzemeltetőjének kérésére…

8.11

Versenykiírás

– Rajtlista

– Eredmények

 

12+

– Versenykiírás

– Rajtlista

– Eredmények

 

.

bool(false)