Barion Pixel

Hullám Maraton 2020 / 2 forduló, 2020. október 25 (vasárnap) 9.00 óra

Kedves Érdeklődők

VÁLTOZÁS!

A kevés számú versenyzőre tekintettel a kísérők (szülők) beléphetnek a medencetérbe – de csak a lelátón foglalhatnak helyet! Kérjük tiszteletben tartani a személyes távolságtartást és a maszk használatot!

Az eredeti terveknek megfelelően, a hosszútávú versenyünk idei második fordulóját október 25-én rendezzük. Az eredeti kiírástól kissé el kell térnünk, mivel a nyitott 50 méteres medence felújítás alatt áll – így azt sem bemelegítésre, sem levezetésre nem tudjuk használni.

A kényszerű korlátozást azzal tudjuk és fogjuk kezelhetővé tenni, hogy a teljes verseny 6 pályán bonyolódik majd – a két szélső pálya áll majd folyamatosan rendelkezésre a melegítésre és levezetésre. (az óhatatlanul nagyobb hullámzást a 2-es és 7-es pályák mellett 2-2 darab hullámtörő kötéllel fogjuk csökkenteni – így azonos feltételekkel versenyezhet mindenki, függetlenül attól, hogy melyik pályán teszi azt.

A korábbi gyakorlat szerint a futambeosztásokat pályánként két versenyzővel csináljuk meg – minden távon! Így egyidejűleg 12 versenyző úszik majd. A rajtlistákat 6 pályás rendszerben állítjuk össze, ahol a páratlan sorszámok „A”, a párosak pedig „B” jelölést kapnak. Egy további változás a versenykiírásban foglaltakkal szemben: a két, együtt versenyző futam („A” és „B”) résztvevői AZONOS OLDALRÓL rajtolnak, de természetesen az elektromos időiket külön-külön fogjuk regisztrálni.

Az uszodában jelenleg még érvényben vannak a járvány helyzettel kapcsolatos előírások / korlátozások. Ezért a nevezéseket csak azoktól az egyesületektől fogadhatjuk be, amelyek a lejjebb található JÁRVÁNYÜGYI NYILATKOZAT-ot megteszik (online nyilatkozat)

A medencetérbe a versenyzők, edzők, valamint a rendező és üzemeltető megbízottai léphetnek be – legfeljebb 500 fő létszámig. Az előcsarnokban a maszk használata kötelező.

 

 

bool(false)