Barion Pixel

Az iskolai szorgalmi idő után, a nyár iskolai szünetekben napközis programokat szervezünk külön az óvodás és külön az iskolás korosztály számára. A tábor programjai között szerepelnek – kirándulások, sárkányhajózás, állatkert / állatsimogató látogatás, játszóház, tornatermi játékok, strandolás – és természetesen úszás, illetve úszásoktatás is. A kicsik programjában szerepel a délutáni csendes pihenő is! A napközit minden hétköznap 8 és 16 óra között vállaljuk, napi kettő, illetve három étkezéssel.

A táborokban való részvétel regisztrációhoz / előzetes jelentkezéshez, és a részvételi díjak befizetéséhez kötött. Ezeket megtehetik akár személyesen az egyesület irodájában Borbás Cecília  kolléganőnknél, vagy akár online módon – az egyesületünk honlapján is. Itt lehetőség nyílik az elektronikus díjfizetésre is – banki átutalással, vagy online kártyás fizetéssel.

Az éppen aktuális napközis programokról, idő és turnus beosztásokról, és minden egyéb praktikus tudnivalóról honlapunkon további információk jelennek majd

 

RÉSZLETEK

bool(false)