Barion Pixel

Szezonnyitó úszóverseny 2020 / szeptember 27 (vasárnap) 9.00

 

Kedves Érdeklődők

 

Versenyünket a korábbi gyakorlathoz képest kisebb módosításokkal tudjuk megrendezni – a járványügyi helyzetre tekintettel. A lebonyolítás szempontjából lényeges elemek a következők lesznek:

  • a verseny zárt kapuk mellett, kísérő szülők jelenléte nélkül bonyolítható. Egészen pontosan a medencetérben csak versenyzők, edzők és a rendezők tartózkodhatnak
  • a létesítményben egyidejűleg maximálisan 500 fő tartózkodhat, amely a rendezői, a versenyzői és edzői létszámot is magába foglalja
  • fentiek miatt legfeljebb 400 fő nevezését tudjuk elfogadni. A nevezések esetleges szelektálása során a nevezések leadásának időrendje lesz az elsőszámú szempont.
  • a csarnokba lépés előtt kötelező a (kihelyezett) kézfertőtlenítő használata
  • kötelező az előcsarnokban, valamint a rendezők és edzők számára a medencetérben is a maszk használat
  • a rendezvény teljes ideje alatt be kell tartanunk az 1,5 méteres személyes távolságot

Fentieknek a résztvevők részéről történő elfogadása a részvétel feltétele. Ehhez a nevezést megelőzően egy online NYILATKOZATOT kell leadni, amelyet a lejjebb lévő linken érhetnek el a csapatvezetők. Annak a csapatnak a nevezését nem fogadjuk el, amlyiknek a vezetője / edzője ezt a nyilatkozatot nem adja le (tólti ki). A nyilatkozat megtételéről visszaigazoló emailt kapnak a nyilatkozat tevők, de a leadás tényét egy publikusan elérhető táblázatban bárki ellenőrizheti.

Technikai információ

A nevezési díjak befizetésére lehetőség van ONLINE előre fizetéssel – kártyával, vagy banki utalással (nevezési díj fizetés), és a verseny előtt a helyszínen is. (Az online rendszer automatikus számlát küld) A helyszíni befizetésre a korábbiaktól eltérően NEM a medencetérben, hanem az uszoda AULÁBAN kerül sor (kártyával és készpénzzel)

 

 

bool(false)