Barion Pixel

  • Ebben a körben alapvetően kétféle foglalkozási formával dolgozunk. A délelőtti szervezett csoportos foglalkozásokon olyan óvodákkal állunk kapcsolatban, ahonnan a gyerekeket szervezetten hozzák az óráinkra.
  • A másik tevékenységi forma a délutáni tanfolyamok, ahol heti kettő, vagy egy alkalommal várjuk azokat a gyerekeket akiket szüleik hoznak hozzánk.

Oktatóink:

Kórodi-Szép Edina, Balogh Niki és Molnár Ferenc / Lisztes várják a gyerekeket, akikkel heti kettő vagy egy alkalommal foglalkoznak – 45 perces órákon. A tényleges beosztások a kollégák saját bemutatkozó oldalain megtalálhatók.

Délutáni tanfolyamainkra a Csitáry G. Emil Uszoda előcsarnokában (a bejárattól balra) lévő irodánkban jelentkezhetnek az érdeklődők – minden hétköznap délután 15 és 19 órák között.

A délelőtti, szervezett ovis csoportok programjait Vígh Márta és Szép Edina szervezi 

A tanfolyamok díjait, az egyesületi irodában Borbás Cecília kolléganőnknél lehet befizetni minden hétköznap délután 15 és 19 óra között. Nála készpénzben és bankkártyával is megoldható a befizetés. Emellett lehetőség van honlapunkon keresztül is  – banki átutalással és online kártyás fizetéssel kiegyenlíteni a díjakat.

 

bool(false)